Novice

Aktualni novice o našem podjetju
Sofinanciranje

Projekt SURF 4.0 prejel sofinanciranje Evropske unije

Cilj naložbe je izboljšanje konkurenčnosti podjetja preko procesnih izboljšav. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Finančna podpora za projekt Surf 4.0: 19.900 €

Več informacij o kohezijski politiki v Sloveniji: www.euskladi.si.

Kempinski

PRIJA, osvaja GTZ – Gostinsko Turistični zbor Slovenije

S svojimi ekskluzivnimi partnerji smo se odločili, da letos poprstrimo Gostinsko Turistični zbor Slovenije, katerega so gostili Hoteli HIT d.d. Nova Gorica.
Predstavili smo aromaterapijsko kozmetično hotelsko linijo PRIJA in okolju prijazno HOPAL linijo certificirano z Nordic Ecolabel certifikatom.
Obiščite nas na našem razstavnem prostoru, odmaknite se od napetega urnika zbora, privoščite svojim rokam počitek in regeneracijo. Z veseljem vam kremo vtremo v roke in vas popeljemo v sproščen svet Welessa.

Alex Kraševec, vodja prodaje ključnim kupcem

Kempinski

Kempinski Palace Portorož priporoča uporabo sConnect portala

Naši gostje od nas pričakujejo takojšen odziv na njihove želje. Samo z naprednimi in inovativnimi komunikacijskimi kanali do naših dobaviteljev lahko vzdržujemo željen nivo storitve. Podjetje Surf s svojo aplikacijo sConnect omogoča stalno komunikacijo in nadzor podroben nad porabo.

Stojan Babič, vodja nabave

Zveza

Zveza prijateljev mladine Slovenije

V Decembru smo se odločili sodelovati v akciji Dobrodelni December z Radiem Capris in pomagali Zvezi prijateljev mladine Slovenije z paketi svojih izdelkov. Veseli smo, da smo lahko pomagali in nekomu pričarali nasmeh na obraz.
Ga. Breda Krašna, generalna sekretarka in ga. Irena Morgan iz Zveze prijateljev mladine Slovenije sta prevzele naše pakete in izrazile zadovoljstvo, da smo se odločili za sodelovanje. Pakete je predal G. Andrej Kraševec, vodja nabave Surf d.o.o.

sConncet

sConnect - portal za spletno naročanje 24/7

Spletno naročanje za partnerje prilagojeno za vsakega uporabnika

sConnect je za vas personaliziran spletni portal, ki vam omogoča stalen in transparenten stik z nami, vašim partnerjem! Pri snovanju portala so bili zasledovani cilji: ENOSTAVNO, HITRO in PREGLEDNO.
ENOSTAVNO: intuitivna uporaba že ob prvem kliku.
HITRO: za vas oblikujemo nabor artiklov, katere pogosto potrebujete in tako ne izgubljate časa pri iskanju znova in znova.
PREGLEDNO: nadzor nad porabo s poročili, pregled zgodovine naročenega blaga.
PREDNOSTI: Naročanje prek spleta poteka 24 ur na dan, 7 dni v tednu, brez praznikov in ni vezano na naš urnik. Na portalu so prilagojeni seznami za naročanje po vaših stroškovnih mestih.
REGISTRACIJA: Za vaše dostopne podatke se obrnite na vašega skrbnika oziroma izpolnite vlogo na povezavi VLOGA ZA DOSTOP.

Kitelife

Kitelife - Strokovnjaki za nepozabna doživetja

"Kdaj imamo avion? Kako pa pridemo od letališča do našega hotela? Hmm, a je tista kite šola zanesljiva? Se kaj dogaja sploh na tem spotu, je kaj za videt? Uživaj svoj zaslužen dopust in se prepusti užitkom, za vse ostalo poskrbimo mi. Pod pozornim očesom izkušenih inštruktorjev boš na izbranih lokacijah varno odkrival sladkosti kajtanja. Pridruži se nam in postani del zgodbe Kitelife.Kdaj imamo avion? Kako pa pridemo od letališča do našega hotela? Hmm, a je tista kite šola zanesljiva? Se kaj dogaja sploh na tem spotu, je kaj za videt? Uživaj svoj zaslužen dopust in se prepusti užitkom, za vse ostalo poskrbimo mi. Pod pozornim očesom izkušenih inštruktorjev boš na izbranih lokacijah varno odkrival sladkosti kajtanja. Pridruži se nam in postani del zgodbe Kitelife."

www.kitelife.vacations